مواد غذایی که برای شما مبتلایان به دیابت معجزه گر است
مصرف یک سری مواد غذایی در رژیم غذایی روزانه مبتلایان به دیابت می تواند تاثیر بسیار زیادی بر کنترل قند خون این افراد داشته باشد.
عوارض مصرف سیگار و قلیان بر جنین
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز با تاکید بر خطرآفرین بودن مصرف سیگار و قلیان در دوران بارداری بر سلامت جنین، گفت: دود سیگار حاوی بیش از ۴۰۰۰ ماده شیمیایی مضر از جمله نیکوتین، مونواکسید کربن و فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم است که میتوانند مستقیماً از طریق جفت به جنین منتقل شوند.
بهداشت دهان و دندان؛ خط مقدم پیشگیری از سایر بیماریها
متخصص بیماریهای دهان و فک و صورت و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان، ضمن هشدار نسبت به اثرات گسترده عفونتهای دهان و دندان بر سلامت عمومی، تأکید کرد: سلامت دهان نه تنها در جلوگیری از پوسیدگی و بیماریهای لثه مؤثر است، بلکه نقش حیاتی در پیشگیری از بیماریهای خطرناک سیستمیک ایفا می کند.
نشانه های جدی تپش قلب را جدی بگیرید
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و فوق تخصص بیماری های قلبی و فلوشیپ آریتمی، اظهار کرد: تپش قلب ناشی از کم خونی ممکن است با علائم دیگری همراه باشد که به صورت خستگی زیاد، رنگ پریدگی در پوست و ضعف عمومی در بدن دیده می شود که در چنین شرایطی نیاز به اقدام سریع پزشک است.
توصیههای تغذیهای پس از ماه رمضان برای پیشگیری از مشکلات گوارشی
عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در روزهای ابتدایی پس از ماه رمضان، وعدههای غذایی باید کوچک و متعدد باشند تا دستگاه گوارش که به حجم کمغذا عادت کرده است، دچار مشکل نشود، افزایش ناگهانی حجم غذا میتواند باعث ریفلاکس معده، نفخ و سایر مشکلات گوارشی شود.
مقاومت به انسولین خطری که باید جدی بگیریم
امروزه مقاومت به انسولین شیوع زیادی پیدا کرده است که برای پیشگیری از تبدیل آن به دیابت با یک آزمایش ساده می توان از ابتلا با عدم ابتلا به آن اطلاع پیدا کرد و بهترین راه خلاصی از آن تبعیت از رژیم غذایی سالم است.
امروزه مقاومت به انسولین شیوع زیادی پیدا کرده است که برای پیشگیری از تبدیل آن به دیابت با یک آزمایش ساده می توان از ابتلا با عدم ابتلا به آن اطلاع پیدا کرد و بهترین راه خلاصی از آن تبعیت از رژیم غذایی سالم است.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان کرد:
زیاده روی در مصرف آجیل ها و افزایش وزن
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: یکی از تنقلات پر مصرف در ایام عید نوروز آجیل است که علاوه بر فواید تغذیه ای این دانه ها، مصرف بیش از اندازه شان باعث افزایش وزن می شود.
تغذیه مناسب در بهار؛ پرهیز از غذاهای گرم و عدم درهمخوری
دکتر عباسیان، عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ویژگیهای مزاجی فصل بهار گفت: با گرمتر شدن هوا و افزایش رطوبت، افرادی که مزاج گرم و تر دارند، ممکن است دچار مشکلاتی مانند جوشهای پوستی، کهیر، آلرژی و عطسه شوند.
فواید روزهداری از نظر علم پزشکی؛ تقویت سلامت جسم و روان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در خصوص فواید روزهداری برای سلامت بدن، گفت: تحقیقات علمی مختلف نشان دادهاند که روزهداری نه تنها برای بدن مضر نیست، بلکه میتواند تأثیرات مثبتی بر سلامت افراد داشته باشد.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت عنوان کرد:
حفظ تندرستی در ماه رمضان با تدابیر طب ایرانی
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: طب ایرانی با تاکیدی که بر اصلاح سبک زندگی و حفظ تندرستی دارد، ظرفیتی غنی در راستای ترویج خودمراقبتی بوده و پیروی از آموزههای این مکتب طبی، تاثیر بسزایی در پیشگیری از بروز بیماریها و ارتقای سلامت جامعه دارد.