امروز : 19 اردیبهشت 1404
لیست اخبار صفحه :5
تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع

تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع

نتایج یک مطالعه نشان داده است مصرف محصولات سویا (پروتئین سویا، لوبیای سویا و شیر سویا) به طور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید، کلسترول تام، LDL و CRP در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود

مصرف نوشابه و خطر ابتلا به فشار خون بالا

مصرف نوشابه و خطر ابتلا به فشار خون بالا

نتایج یک بررسی چند ساله نشان می دهدکه افزایش یک وعده مصرف نوشابه هر روز با افزایش 2.08 میلیمتر جیوه در فشار خون سیستولیک و 2.09 میلی متر جیوه در فشار خون دیاستولیک در طی ده سال مرتبط بود.