امروز : 20 اردیبهشت 1404
لیست اخبار صفحه :20
نقش موثر استعمال دخانیات و قلیان در گسترش بیماری کرونا ویروس

نقش موثر استعمال دخانیات و قلیان در گسترش بیماری کرونا ویروس

با استناد به اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان جهانی بهداشت، مصرف دخانیات به عنوان یک عامل خطر برای هرگونه عفونت دستگاه تنفسی تحتانی به شمار می آید و ویروسی که بیماری کووید 19 را ایجاد می نماید نیز در درجه اول سیستم تنفسی را تحت تاثیر قرار می دهد، به ریه ها حمله می کند و باعث بروز آسیب خفیف تا شدید تنفسی می شود،

راهکار ساده طب ایرانی برای پیشگیری از ریزش مو

راهکار ساده طب ایرانی برای پیشگیری از ریزش مو

دکتر علیرضا عباسیان درباره توصیه‌های طب ایرانی برای محافظت از موها اظهار کرد: این طب موها را به یک گیاه تشبیه می‌کند همانطور که گیاه برای روییدن به شرایط مناسب نیازمند است موها نیز باید تقویت شوند تا رشد کافی را داشته و ریزش موها صورت نگیرد.

گرمی و سردی هوا هیچ تاثیری در کرونا ندارد

گرمی و سردی هوا هیچ تاثیری در کرونا ندارد

به گزارش وبدا، دکتر علیرضا رئیسی معاون بهداشت در نشست خبری که در استودیو سلامت وزارت بهداشت و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، ضمن بیان این مطلب گفت: این تصور که با گرم شدن هوا ویروس کرونا ضعیف شده یا از کار افتاده باشد، غلط است و هم اکنون خوزستان یکی از استان های با درصد بالای این بیماری به نسبت سایر استان هاست.

اگر ترش می‌کنید؛ این سبزی خوردن را نخورید.

اگر ترش می‌کنید؛ این سبزی خوردن را نخورید.

سبزی خوردن از مزیت‌های سفره ایرانی است. در یک بشقاب سبزی خوردن، گیاه‌های مختلفی با ویژگی‌های مختلف حضور دارند و تقریبا همه آنها اشتهاآور و مقوی گوارش هستند.

مزایای سلامتی چای

مزایای سلامتی چای

رایج ترین انواع چای های کافئین دار سیاه ، سبز و اولانگ و پشمالو است و محبوبیت هر نوع از نظر جغرافیایی متفاوت است. در ایالات متحده ، مصرف چای سیاه از دو نوع دیگر چای فراتر است.

ملاحظات مصرف میوه در ماه مبارک رمضان

ملاحظات مصرف میوه در ماه مبارک رمضان

میوه ها و تأمین رطوبت بدن یکی از منابع مهم تامین کننده رطوبت بدن، در شرایط آب و هوایی گرم، میوه ها هستند. در زمان گرمی هوا از یک طرف قوای هاضمه رو به ضعف رفته و از طرفی برای مقابله با گرمی هوا باید خوراکی هایی با خاصیت سرد و تر مصرف شوند. اغلب میوه ها رطوبت بخش بوده و هضم آسانی دارند لذا در فصول گرم مصرف آن ها مناسب است. شرایط روزه داری در آب و هوای گرم بدن را نیازمند رطوبت می‌کند. علاوه بر دمنوش ها، شربت ها و غذاهای آبکی می‌توان از میوه ها نیز برای تامین این رطوبت استفاده کرد. در این پست، ملاحظات مصرف چند میوه را برایتان ذکر می‌کنیم.

چرا خربزه و عسل را نباید همزمان مصرف کرد؟

چرا خربزه و عسل را نباید همزمان مصرف کرد؟

یک متخصص طب ایرانی، با بیان اینکه طبق نظر حکمای این طب، مواد غذایی باید با مصلحات‌شان مصرف شوند، گفت: مصرف همزمان برخی مواد غذایی مانند خربزه و عسل می‌تواند باعث دل درد و آسیب به بدن شود.

اسید فولیک (ویتامین B9) و نقش آن در سلامت (1)

اسید فولیک (ویتامین B9) و نقش آن در سلامت (1)

اسید فولیک ( فولات ) یکی از ویتامین های گروهB و محلول در آب بشمار می رود. نقـش اسید فولیک در عملکرد طبیعی مغز حیاتی است و نقش مهمی در سلامت روانی ایفا می کند. اسید فولیک به ویژه در دوران های رشد سریع مانند کودکی، سنین بلوغ و بارداری مهم است. این ویتامین ارتباط نزدیکی با ویتامین B12برای تشکیل گلبول های قرمز خون وخونسازی دارد.