امروز : 20 اردیبهشت 1404
  • 1399/02/09 - 09:44
  • 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZkyT

مقادیر مورد نیاز روزانه اسید فولیک در جدول ذیل شرح داده شده است.





















































         گروه های جمعیتی






اسید فولیک (میکروگرم)






     کودکان:






 - شیرخواران تا 6 ماهگی:






 65 میکروگرم






 - شیرخواران از 6 تا 12 ماه:






 80 میکروگرم






 - کودکان 1 تا 3 سال:        






 150 میکروگرم






 - کودکان 4 تا 8 سال:        






 200 میکروگرم






 - کودکان 13-9 سال:        






 300 میکروگرم






 - سنین بلوغ 18-14 سال:






 400 میکروگرم






بزرگسالان:






 - 19 سال و بالاتر:






 400 میکروگرم






 - زنان باردار:






 600 میکروگرم






 - زنان شیرده:






 500 میکروگرم






 


برای بیماران قلبی مقادیر توصیه شده از 400 تا 1200 میکروگرم می باشد.



 


منابع غنی اسید فولیک شامل اسفناج، سبزی های برگی سبز تیره، شلغم، چغندر، لوبیای سویا، جگر گاو، سبزی های ریشه ای، غلات کامل، جوانه گندم، انواع حبوبات مانند عدس، لوبیای سفید، چشم بلبلی، لوبیای قرمز، لوبیا چیتی، بادام زمینی، ماهی آزاد، آب پرتقال و آواکادو و توت فرنگی می باشد.


 


بخشی از اسید فولیک در هنگام تهیه، طبخ و نگهداری مواد غذایی از دست می رود. به منظور حفظ اسید فولیک در مواد غذایی نکات ذیل را باید رعایت کرد:


 


میوه ها و سبزی ها حتی الامکان به صورت خام مصرف شوند.


سبزی ها با آب کم پخته شوند.


در صورت پختن سبزی ها در آب مجددا" آب آن در انواع سوپ ها و خورش ها استفاده شود.


از روش های دیگر پخت سبزی ها شامل بخار پز کردن، ماکروویوکردن، کباب پز کردن و تنوری نمودن برای حفظ اسید فولیک استفاده شود.


سبزی های تازه  در یخچال نگهداری شوند.


از خیساندن مواد غذایی در آب به مدت طولانی ممانعت شود.


 


منبع : دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی



 


  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 134255
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ