اگر تری گلیسرید بالا دارید این مواد غذایی را مصرف کنید!
تری گلیسیرید بالا نشانههای واضحی ندارد و در واقع یک وضعیت نامرئی است که سلامت شما را بدون این که متوجه شوید تحت تاثیر قرار میدهد.
جلوگیری از سکته قلبی
جلوگیری از سکته قلبی و شناختن راه های پیشگیری از سکته قلبی و بیماری های قلبی عروقی تبدیل به یک ضرورت در زندگی امروزه شده است. با ما همراه باشید تا در این مقاله بسیار کامل و جامع ۵۰ راه آسان جلوگیری از سکته قلبی را بدانید.
مضرات مصرف زیاد چای سبز و سیاه (2)
مطالعات اخیر حاکی از ان است که نوشیدن بیش از حد چای سیاه و سبز مانند بیش از پنج لیوان در روز، به دلیل داشتن کافئین ممکن است با عوارض خفیف تا شدید شامل سردرد، عصبی شدن، مشکلات خواب، استفراغ، اسهال، تحریک پذیری، ضربان قلب نامنظم، لرزش، سوزش قلب، سرگیجه، صدای زنگ در گوش، تشنج و گیجی همراه باشد. همچنین مصرف زیاد چای سیاه و سبز یا سایر نوشیدنی های کافئین دار می تواند وابستگی روانی ایجاد کند.
مضرات مصرف زیاد چای سبز و سیاه (1)
مطالعات اخیر حاکی از ان است که نوشیدن بیش از حد چای سیاه و سبز مانند بیش از پنج لیوان در روز، به دلیل داشتن کافئین ممکن است با عوارض خفیف تا شدید شامل سردرد، عصبی شدن، مشکلات خواب، استفراغ، اسهال، تحریک پذیری، ضربان قلب نامنظم، لرزش، سوزش قلب، سرگیجه، صدای زنگ در گوش، تشنج و گیجی همراه باشد. همچنین مصرف زیاد چای سیاه و سبز یا سایر نوشیدنی های کافئین دار می تواند وابستگی روانی ایجاد کند.
ویروس کرونا ، سوغات مرگبار مسافرت ها
در دوران انتشار ویروس کرونا، سفرهای غیر ضروری در تعطیلات می تواند سوغات مرگباری برای مسافران به همراه داشته باشد و یک عمر پشیمانی برای خانواده به ارمغان بیاورد.
راهکارهایی برای مهار درد مفاصل
بیماریهای اسکلتی عضلانی یکی از شایعترین بیماریهایی است که افراد برای بهبود وضعیت جسمانی خود در هر زمان به پزشک مراجعه میکنند.
در دوران بارداری و شیردهی اگر به بیماری کرونا مبتلا شدیم چه مراقبت های تغذیه ای رعایت کنیم؟
مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید-19
برای پیشگیری از کرونا چگونه سیستم ایمنی خود را قوی نگه دارید؟
تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از راه های مهم محافظت بیشتر از بدن در مقابل بیماری ها به خصوص کرونا است.
آیا می دانید در دوران نقاهت بیماری کرونا برای بهبودی سریعتر چه مواد غذایی را باید مصرف کنیم؟
در دوره بیماری بخصوص کرونا ، اشتهای بیمار کاهش یافته و بدلیل عدم دریافت کافی مواد مغذی، احتمال بروز سوء تغذیه پروتئین انرژی و یا کمبود ریزمغذی ها افزایش می یابد