سکته قلبی یا حمله قلبی چیست ؟
ماهیچه های قلب شما برای زنده ماندن به اکسیژن نیاز دارند. حمله قلبی زمانی رخ میدهد که جریان خونی که اکسیژن را به ماهیچه های قلب میرساند بهشدت کاهش مییابد یا قطع میشود.
کشف خطرات تازه نمک برای قلب
پژوهشهای تازه نشان میدهد رژیم غذایی پرنمک میتواند خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی و آریتمی را افزایش دهد.
سالمندان برای در امان ماندن از کرونا چه الگوی غذایی داشته باشند؟
مهمترین توصیه تغذیه ای برای این سنین ، مصرف غذاهای ساده و کم حجم است به شکلی که تمامی نیازهای فرد به مواد مغذی تامین گردد.
سالمندان برای در امان ماندن از کرونا چه الگوی غذایی داشته باشند؟
مهمترین توصیه تغذیه ای برای این سنین ، مصرف غذاهای ساده و کم حجم است به شکلی که تمامی نیازهای فرد به مواد مغذی تامین گردد. نکته اساسی در برنامه غذایی سالمندان ، مصرف مواد غذایی کم چربی و کم کلسترول (مانند شیر ولبنیات کم چرب، کاهش مصرف روغن، کره، خامه و ....)، کم نمک و پر فیبر بر اساس هر م غذایی است.
سکته مغزی در کمین بیماران مبتلا به اختلالات ضربان قلب است.
رئیس انجمن الکتروفیزیولوژی قلب ایران، گفت: سکته مغزی در کمین بیماران مبتلا به اختلالات ضربان قلب است.
کاهش مصرف نمک و تاثیر آن در کاهش بیماریهای قلبی - عروقی و فشار خون
بر اساس توصیه سازمان جهانی بهداشت حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک 5 گرم است ( معادل یک قاشق مرباخوری ) ، در حالی که میزان مصرف نمک در خانوارهای ایرانی 2 تا 3 برابر این مقدار است.
هشدار وزارت بهداشت نسبت به چاقی و اضافه وزن کودکان و نوجوانان در دوران کرونا
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن هشدار نسبت به احتمال ابتلا و مرگ و میر بیشتر کرونا در کودکان و نوجوانان چاق، گفت: در حال حاضر از 8 میلیون کودک زیر 5 سال در کشور، حدود یک میلیون و 120 هزار نفر یعنی حدود 14 درصد کودکان زیر 5 سال، دچار اضافه وزن و چاقی هستند.
سن شیوع سکته قلبی در ایران/۲۰ ساله های دچار سکته هم داریم
دبیر انجمن آترواسکلروز ایران گفت: سن شیوع سکته قلبی در ایران ۱۰ تا ۲۰ سال پایینتر از سایر کشورها است، در کشورمان ۴۰ تا ۵۰ سال سن شیوع سکته قلبی است و حتی افراد ۲۰ ساله نیز دچار این بیماری میشوند که به درستی تشخیص داده نمیشود.
خواص نعناع از دیدگاه طب سنتی
نعناع، سبزی فوقالعاده مهمی به شمار میرود که از دورههای کهن تا به امروز نزد ایرانیان از اهمیت خاصی برخوردار بوده است و در طب سنتی نیز جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده است.