امروز : 20 اردیبهشت 1404
  • 1399/05/13 - 09:42
  • 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZDyT

در دوران بارداری و شیردهی اگر به بیماری کرونا مبتلا شدیم چه مراقبت های تغذیه ای رعایت کنیم؟

مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید-19



در دوران بارداری و شیردهی اگر به بیماری کرونا مبتلا شدیم چه مراقبت های تغذیه ای رعایت کنیم؟


 


مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید-19


 


آب بدن به مقدار کافی تامین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهید.


 


وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد بهتر تحمل می شوند.


 


در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد پرهیز شود. از مصرف غذا های پرچرب پرهیز شود. در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوه هایی همچون سیب و موز مفید است ولی میوه هایی مثل هلو و انجیرمصرف نشود.


 


وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف شود.


 


از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده شود.


 


مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده در دوران نقاهت بیماری کووید-19


 


 


1. ارائه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی


 


2. افزایش دفعات وعده های غذایی


 


3. تامین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی


 


4. استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه


 



منبع : دفتر بهبود تغذیه جامعه



  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 134272
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ