عادات غلطی که سلامت قلب را نشانه می روند
بخش کوچکی از علل مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی، ناشی از عوامل مادرزادی است. تنباکو، رژیم غذایی نامناسب، چاقی، شیوه زندگی بی تحرک و الکل، از مقصران اصلی ابتلا به این بیماری ها هستند.
جلوگیری از ضربان نامنظم قلب با 7 پیشنهاد سالم
اقدامات لازم برای حفظ عملکرد سالم قلب، می تواند منجر به مدیریت ضربان قلب نامنظم و جلوگیری از ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی شود.
درمان های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم
کاهش چربی شکم برای سلامت طولانی مدت مفید است و خطر ابتلا به بیماری های جدی را کاهش می دهد.
روزانه 2 تا 4 واحد میوه مصرف شود/ میوه ها حاوی مقادیر زیادی ویتامین، فیبر، املاح معدنی و آنتی اکسیدان هستند
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه میوه ها باید به خوبی شسته شوند و موقع مصرف پوست آنها گرفته شود، گفت: میوه ها وقتی بریده یا پوست گرفته می شوند، باید همان موقع مصرف شوند، باقی ماندن میوه در مدت زمان طولانی تر، حتی در ظروف دربسته، ارزش غذایی آن را کاهش می دهد و ویتامین هایش را ازبین می برد.
مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف جوانه گندم احتیاط کنند
متخصص تغذیه و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عنوان کرد: مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف گوشت قرمز و جوانه گندم احتیاط کنند.
عوامل اکتسابی و ارثی ایجاد لخته های وریدی خون
به گزارش خبرگزاری مهر، بابک شریف کاشانی، در بیست و یکمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق، اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در این کنگره با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته مورد بحث و گفت و گو قرار می گیرد، انعقاد پذیری بالا در خون افراد است که این مسئله میتواند اکتسابی یا ارثی باشد.
از ورزش سنگین، بیتحرکی و مصرف غذاهای یبوستآور در روزهای آلودگی هوا بپرهیزید
یک متخصص طب ایرانی با اشاره به اهمیت آب و هوا در این مکتب طبی، با بیان راهکارهایی برای کاهش عوارض آلودگی هوا بر بدن، بر پرهیز از ورزش سنگین، بیتحرکی و مصرف غذاهای یبوستآور در روزهای آلودگی هوا تاکید کرد و بوییدن بوهای خوش را برای افزایش توان عمومی بدن در این روزها، موثر دانست.
چرا باید تا می توانید مرکبات بخورید؟
مصرف منظم میوه های خانواده مرکبات سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از شما در برابر ابتلا به برخی سرطان ها محافظت می کند.
چطور میل شدید به مصرف شکر را مهار کنیم؟
تقریبا 97 درصد زنان و 68 درصد مردان در ایالات متحده آمریکا گزارش داده اند که دارای میل شدید به مصرف شکر دارند.