بدون دارو چطور فشار خون بالا را کاهش دهیم؟
شیوه زندگی در درمان فشار خون بالا تاثیر جدی دارد. اگر شما مبتلا به پرفشاری خون هستید و هر روز این نگرانی را دارید که با مصرف داروها عدد فشار خون را کاهش دهید، باید بدانید که با ایجاد تغییرات ساده در شیوه زندگی می توانید از مصرف دارو بی نیاز شوید.
نکاتی در مورد نمک/ لزوم مصرف نمک تصفیه شده یددار
نمک خوراکی حاصل ترکیب دو عنصر سدیم و کلر و اثرات نمک بر فشار خون به علت وجود عنصر سدیم (ماده موثر بر نمک) در این ترکیب است. در افرادی که سطح سدیم خون بالا و سطح پتاسیم خون پایینی دارند، خطر افزایش فشار خون که خود مسبب بیماری های قلبی و سکته است، افزایش می یابد.
زمان طلایی رساندن بیمار قلبی به بیمارستان را از دست ندهید
متخصص قلب و عروق گفت: مدت زمان رساندن بیمار سکته قلبی به بیمارستان بسیار اهمیت دارد و زمانی طلایی برای نجات بیمار است.
فشارخون چیست ؟
. قلب با هر بار ضربان، خون را به درون سرخرگ ها می فرستد و در نتیجه، نیرویی به سرخرگ ها وارد می کند که باعث می شود فشاری به دیواره سرخرگ ها وارد گردد که به آن فشارخون می گویند. فشارخون وقتی بالا می رود که یا خون با قدرت بیشتر از قلب پمپ شود و یا مجرای سرخرگ تنگ شود
پیشگیری و کنترل فشار خون با تغذیه و فعالیت بدنی
پرفشاری خون که معمولا فشار خون بالا نامیده میشود، زمانی است که فشار پمپ شدن خون از قلب به درون سرخرگ ها به طور مداوم، خیلی قوی است. سرخرگ ها، رگ های خونی هستند که خون را از قلب به تمام نقاط بدن منتقل میکنند و فشار خون در اثر نیروی فشار خون پمپ شده توسط قلب در برابر دیواره رگ ها ایجاد می شود. بنابراین هر قدر فشار خون بالاتر باشد، قلب باید سخت تر کار کند. متاسفانه پرفشاری خون معمولا موجب بروز علائم و نشانه ای نمی شود. فشار خون بیش از حد بالا (پرفشاری خون بحرانی) ممکن است سبب ایجاد سردرد، اضطراب، تنگی نفس، خونریزی بینی، تهوع و استفراغ، درد شدید قفسه سینه و حرکاتی که شما نمی توانید کنترل کنید (تشنج)، شود.
راه اندازی سامانه خود اظهاری بسیج ملی کنترل فشار خون
در نخستین روز بسیج ملی کنترل فشارخون، سامانه خوداظهاری بسیج ملی کنترل فشارخون راه اندازی شد.
افزایش کیفیت زندگی با کنترل فشار خون
پرفشاری خون یکی از بزرگترین مشکلات مزمن بهداشتی جهان است و یکی از عوامل خطر عمده بیماری های قلبی عروقی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به شمار می رود. تحقیقات نشان داده است که میزان شیوع این بیماری در همه کشورها از جمله ایران در حال افزایش است.
راه اندازی بسیج همگانی کنترل فشار خون در سراسر کشور
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: 42 درصد مرگ و میرها در کشور به علت ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی بوده و یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی نیز ابتلا فشار خون بالا در افراد است.
خواب بیش از ۸ ساعت مرگبار است!
فوائد خواب کافی برای سلامتی همواره مورد تایید بوده اما زیاده روی در خوابیدن نیز می تواند سلامت قلب را تهدید کرده و حتی خطر مرگ را به همراه داشته باشد.
روزه داری در بیماران
اهمیت و نقش تغذیه صحیح در این ایام مبارک بر کسی پوشیده نیست و مطالعات متعدد نشان داده است که روزه داری در کنار اجرای برنامه غذایی صحیح در این دوران درپیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید و کمک کننده است