امروز : 20 اردیبهشت 1404
  • 1400/05/09 - 12:53
  • 11
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZKCT

دمنوش غوره ؛ کاهنده فشار خون

غوره طبیعتی سرد و خشک دارد و اضافه کردن غوره تازه به غذای فردی که مبتلا به فشار خون بالا است، بسیار توصیه شده است، به خصوص اگر فشار بالا همراه قرمزی چهره و سردرد است غوره انتخابی درست است.




غوره طبیعتی سرد و خشک دارد و اضافه کردن غوره تازه به غذای فردی که مبتلا به فشار خون بالا است، بسیار توصیه شده است، به خصوص اگر فشار بالا همراه قرمزی چهره و سردرد است غوره انتخابی درست است.


 


 فریز کردن غوره تازه و استفاده از آن طی سال یا خشک کردن این دانه‌های سبز و ترش مزه و کمی گس، نیز کارآمدی خاص خودش را دارد و موجب می‌شود در همه سال، دسترسی به فواید آن داشته باشید.


 


ده دوازده عدد غوره خشک شده یا یک ق. م. سر پر گرد غوره برای درست کردن دمنوش کافی است، در یک لیوان آب جوش بریزید، نیم ساعتی بماند و صاف کنید و با یک ق. چ. عسل شیرین کرده بنوشید.


روزی یکی دو بار بسته به فشار شما، قابل مصرف است.


 


توجه داشته باشید که افرادی با سابقه التهاب معده، ورم روده و زخم‌های گوارشی با غوره میانه خوبی ندارند، ابتدا امتحان کنید اگر خوب بودید گاهی بنوشید.


 


منبع : انجمن علمی طب ایرانی


 



  • گروه خبری : طب ایرانی
  • کد خبر : 134506
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ