امروز : 03 بهمن 1403
  • 1403/10/17 - 11:51
  • 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z3CU

توصیه های تغذیه ای در زمان آلودگی هوا

هوای آلوده حاوی ترکیبات سمی اکسید کننده است بدن انسان به این ذرات، واکنش التهابی نشان می‌دهد اما ترکیبات آنتی‌اکسیدان مانع فعالیت آنها می شوند

تغذیه در هوای آلوده
 
هوای آلوده حاوی ترکیبات سمی اکسید کننده است
����بدن انسان به این ذرات، واکنش التهابی نشان می‌دهد اما ترکیبات آنتی‌اکسیدان مانع فعالیت آنها می شوند .
 
����مهمترین آنتی اکسیدانها ویتامین‌های E، C، بتاکاروتن، سیلنیوم و روی می‌باشند .
 
����این مواد مغذی به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی که دارند از بروز التهابات جلوگیری و سبب غیرفعال شدن رادیکال‌های آزاد می شوند .
 
����منابع غذایی حاوی ویتامین E (آنتی‌اکسیدان قوی)
گردو، بادام، زیتون، جوانه گندم، جگر و سبزیجات دارای برگ سبز
 
����شیر و لبنیات
خنثی کننده آلاینده های موجود در دود اگزوز اتومبیل ها
 
����روغن زیتون
حاوی الفا توکوفرول که یک نوع از ویتامین E است و نقش موثری در بهبود وضع تنفس دارد.
این روغن علاوه بر توکوفرول، اسید چرب غیر اشباعی از نوع MONO دارد که سبب کاهش التهاب می شود.
 
����سبزیجات و میوه جات
سبزیجات را باید تازه مصرف کرد.
سیب، سرب را جذب می‌کند و مانع از آسیب به سلول‌های بدن می‌شود.
پرتقال، لیمو، گریپ فروت، هویج، انبه، کدو تنبل، فلفل سبز، اسفناج، انواع کلم، گوجه‌فرنگی، کیوی و غلات سبوس‌دار هم این خاصیت را دارند.
سیر و پیاز دارای انتی اکسیدان قوی هستند که خطر رادیکالهای آزاد هوای محیط را کاهش می دهند.
سیر و پیاز می تواند فلزات سنگین ارسنیک، کادمیوم، آهن، جیوه، سرب هوا را جذب کند
  • گروه خبری : اخبار قلب سالم,اخبار قلب,تغذیه,فیلم و انیمیشن,فعالیت بدنی,طب ایرانی,سلامت روان,عوامل محیطی موثر بر سلامت قلب
  • کد خبر : 137715
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید