امروز : 20 اردیبهشت 1404
  • 1399/12/19 - 12:21
  • 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z1zT

تغذیه در ایام نوروز

در نوروز با تغذیه صحیح سلامت خود را حفظ کنید



درایام دید و بازدید های نوروز ی، معمولا برنامه غذایی روزانه تغییر می کند واین تغییرات ممکن است سلامت هموطنان را به خطر بیندازد. یکی از مشکلات اساسی که اکثر مردم ( به ویژه افرادی که از برنامه غذایی کاهش وزن استفاده می کنند)در ایام نوروز با آن مواجهند ، اضافه وزن ناشی از مصرف زیاد شیرینی ، شکلات ، آجیل و ... است . اضافه وزن وچاقی خود زمینه ساز دیابت نوع 2 ، فشار خون بالا ، جربی خون بالا و بالاخره بیماری های قلبی عروقی است. با رعایت نکاتی در تغذیه خود در این ایام می توانید از بروز اضافه وزن وچاقی پیشگیری کنید.


از انواع شیرینیهای ساده ودراندازه کوچک  برای پذیرایی میمانان خود  تهیه کنید. تا میهمانان  با افزایش  دریافت قند و چربی اضافی مواجه  نشوند. خودتان نیز اگر مایل به مصرف شیرینی هستیتد از شیرینی های ساده وکوچک وبه مقدار کم استفاده کنید. شیرینی های   تازه  که با مقادیر زیاد شکلات ، خامه ویا ژله تهیه می شوند میزان کالری بالایی دارند  و مقادیر زیادی قند وچربی وارد بدن می کنند که علاوه بر اضافه وزن ، بالارفتن میزان چربی های خون را نیز بدنبال خواهند داشت. توصیه می شود در طول روز اگر به میهمانی های متعددی می روید حساب تعداد شیرینی هایی را که می خورید داشته باشید. اگر در یک دید وبازدید شیرینی میل نمودید ، در  دید وبازدید بعدی بجای شیرینی  یک عدد میوه مصرف کنید


 


  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 134293
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ