امروز : 20 اردیبهشت 1404
  • 1400/06/02 - 12:19
  • 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZdzT

بد بوی پر خاصیت و تپش قلب!

سیر گیاهی از راسته مارچوبه‌سانان از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان و سرده سیر است که در سبد سبزیجات ایرانی‌ها از جایگاه خوبی برخوردار است و همیشه جایی در غذاهای ایرانی دارد



 سیر گیاهی از راسته مارچوبه‌سانان از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان و سرده سیر است که در سبد سبزیجات ایرانی‌ها از جایگاه خوبی برخوردار است و همیشه جایی در غذاهای ایرانی دارد .


 


 این گیاه علاوه بر جایگاه خوبی که در غذاهای ایرانی دارد به دلیل خواص و ویژگی‌های قابل اهمیت خود، در طب سنتی نیز از ارزش و اهمیت زیادی برخوردار است .


 


 به افرادی که با مصرف سیر دچار تپش قلب می‌شوند توصیه می کنیم ، چون طبع سیر با پختن از بین نمی‌رود لذا این افراد باید در مصرف سیر پخته نیز احتیاط کنند .


 


 سیر، بادشکن و ضد عفونی‌کننده قابلی است و طبعی به شدت گرم و خشک دارد که شدت این طبع در هنگام پخت کم می‌شود .


 


 یکی از خواص سیر تاثیرگذاری آن در کاهش چربی خون و رقت خون است و علاوه بر آن به کاهش فشار خون نیز منجر می‌شود .


 


 با توجه به تاثیر سیر در تسهیل هضم غذا،مصرف سیر تازه از سیر خشک بهتر است و خواص بیشتری را در بردارد


 


منبع : انجمن علمی طب سنتی ایران


  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 134305
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ