- 1399/12/18 - 13:35
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZZzT
این ۲۰عادت غذایی باعث سلامتی و عدم ابتلا به دیابت ، سکته قلبی و کبد چرب می شود
در حال حاضر با توجه به شیوه چاقی و بی تحرکی در جامعه شیوع بیمار یها ی غیر واگیر همچون پر فشاری خون، دیابت، سرطان و کبد چرب و بیماری ها ی قلبی و عروقی افزایش یافته است .بنابراین برای حفظ سلامتی خود می توان این ۲۰عادت غذایی باعث سلامتی و عدم ابتلا به دیابت ، سکته قلبی و مغزی و کبد چرب شد.
در حال حاضر با توجه به شیوه چاقی و بی تحرکی در جامعه شیوع بیمار یها ی غیر واگیر همچون پر فشاری خون، دیابت، سرطان و کبد چرب و بیماری ها ی قلبی و عروقی افزایش یافته است .بنابراین برای حفظ سلامتی خود می توان با این ۲۰عادت غذایی باعث سلامتی و عدم ابتلا به دیابت ، سکته قلبی و کبد چرب شد:
۱- چای را اندکی سرد بنوشید تا سرطان مری نگیرید .
۲- قندهای قندان را ریزتر کنید .
۳- هیچ وعده غذایی را حذف نکنید .
۴- از گیاهخوار شدن صرف نظر کنید بدن به گوشت نیازمند است .
۵- با سیر و پیاز به شدت دوست باشید .
۶- آب فراوان بنوشید .
۷- چیپس را دشمن خود بدانید .
۸- غذا را به خوبی بجوید .
۹- ماست کم چرب و شیر را فراموش نکنید .
۱۰- گوجه فرنگی را دوست خوب خود بدانید.
۱۱- برنج را آبکش نکنید .
۱۲-با سوسیس و کالباس سرسنگین باشید .
۱۳- با نوشابه قهر کنید.
۱۴- نان سبوس دار میل کنید .
۱۵- دیر شام نخورید.
۱۶- مصرف ماهی را جدی بگیرید.
۱۷- به یکدیگر برای خوردن شام بیش از حد تعارف نکنید .
۱۸- کافیست هر روز نیم ساعت پیاده روی کنید .
۱۹- میوه فراوان بخورید .
۲۰- به خوردن سبزیجات عادت کنید .
منبع : دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت - درمان و آموزش پزشکی
