امروز : 20 اردیبهشت 1404
  • 1399/12/18 - 13:35
  • 22
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZZzT

این ۲۰عادت غذایی باعث سلامتی و عدم ابتلا به دیابت ، سکته قلبی و کبد چرب می شود

در حال حاضر با توجه به شیوه چاقی و بی تحرکی در جامعه شیوع بیمار یها ی غیر واگیر همچون پر فشاری خون، دیابت، سرطان و کبد چرب و بیماری ها ی قلبی و عروقی افزایش یافته است .بنابراین برای حفظ سلامتی خود می توان این ۲۰عادت غذایی باعث سلامتی و عدم ابتلا به دیابت ، سکته قلبی و مغزی و کبد چرب شد.



در حال حاضر با توجه به شیوه چاقی و بی تحرکی در جامعه شیوع بیمار یها ی غیر واگیر همچون  پر فشاری خون، دیابت، سرطان و کبد چرب و بیماری ها ی قلبی و عروقی افزایش یافته است .بنابراین برای حفظ سلامتی خود می توان با این ۲۰عادت غذایی باعث سلامتی و عدم ابتلا به دیابت ، سکته قلبی  و کبد چرب  شد:


 


۱- چای را اندکی سرد بنوشید تا سرطان مری نگیرید .


 


۲- قندهای قندان را ریزتر کنید .


 


۳- هیچ وعده غذایی را حذف نکنید .


 


۴- از گیاهخوار شدن صرف نظر کنید بدن به  گوشت نیازمند است .


 


۵- با سیر و پیاز به شدت دوست باشید .


 


۶- آب فراوان بنوشید .


 


۷- چیپس را دشمن خود بدانید .


 


۸- غذا را به خوبی بجوید .


 


۹- ماست کم چرب و شیر را فراموش نکنید .


 


۱۰- گوجه فرنگی را دوست خوب خود بدانید.


 


۱۱- برنج را آبکش نکنید .


 


۱۲-با سوسیس و کالباس سرسنگین باشید .


 


۱۳- با نوشابه قهر کنید.


 


۱۴- نان سبوس دار میل کنید .


 


۱۵- دیر شام نخورید.  


 


۱۶- مصرف ماهی را جدی بگیرید.


 


۱۷- به یکدیگر برای خوردن شام بیش از حد تعارف نکنید .


 


۱۸- کافیست هر روز نیم ساعت پیاده روی کنید .


 


۱۹- میوه فراوان بخورید .


 


۲۰- به خوردن سبزیجات عادت کنید .


 


منبع : دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت - درمان و آموزش پزشکی


  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 134292
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ