امروز : 25 اسفند 1403
  • 1403/12/05 - 13:35
  • 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZhGU

تاثیر نوع شیرینی بر سلامت قلب متفاوت است

طبق نتایج یک مطالعه نوع شیرینی که افراد انتخاب می‌کنند می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت قلب داشته باشد.

نوشیدنی‌های قندی خطر سکته مغزی، نارسایی قلبی، بی‌نظمی ضربان قلب و سایر مشکلات قلبی را به‌طور قابل توجهی افزایش می‌دهند. اما اضافه کردن عسل به کاسه جو دوسر یا خوردن یک شیرینی گاه‌به‌گاه به نظر نمی‌رسد که به‌طور جدی به سلامت قلب آسیب برساند و در برخی موارد ممکن است آن را بهبود دهد.

دکتر "سوزان جانزی" در دانشگاه لوند سوئد می‌گوید: "یافته برجسته از مطالعه ما، رابطه متفاوت بین منابع مختلف قند افزوده و خطر بیماری‌های قلبی عروقی است. این تفاوت شگفت‌آور اهمیت توجه به مقدار قند مصرفی، منبع و زمینه آن را برجسته می‌کند."

در این مطالعه، داده‌های جمع‌آوری‌شده از تقریباً ۷۰,۰۰۰ سوئدی که در دو مطالعه بلندمدت سلامت شرکت داشتند، تحلیل شد. محققان به سه منبع قند نگاه کردند: تاپینگ‌هایی مثل عسل، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های قندی. طی یک دوره پیگیری که تا سال ۲۰۱۹ ادامه داشت، تقریباً ۲۶,۰۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان تشخیص یک مشکل قلبی را دریافت کردند نوشیدنی‌های قندی برای سلامت قلب انسان بدتر از هر منبع دیگری از قند بودند. قندهای مایع، که در نوشیدنی‌های شیرین شده یافت می‌شوند، معمولاً سیری کمتری نسبت به فرم‌های جامد فراهم می‌کنند - آن‌ها شما را کمتر سیر می‌کنند - که ممکن است به مصرف بیش از حد منجر شود.  افزایش کلی قند مصرفی باعث افزایش خطر سکته مغزی و نارسایی قلبی شد. با این حال، مصرف یک شیرینی گاه‌به‌گاه با نتایج سلامت بهتر نسبت به عدم خوردن هیچ شیرینی همراه بود.

در حالی که مطالعه مشاهده‌ای ما نمی‌تواند علت و معلول را اثبات کند، این یافته‌ها نشان می‌دهد که مصرف بسیار کم قند ممکن است برای سلامت قلب و عروق ضروری یا مفید نباشد." یافته‌ها در مجلهFrontiers in Public Health  منتشر شده‌اند.

محققان گفتند که برای درک کامل دلایل مختلف تأثیرات متفاوت منابع قند بر سلامت قلب، به تحقیقات بیشتری نیاز است، به‌ویژه در سایر نقاط جهان. طبق اظهارات محققیان این بررسی یافته‌هایاین مطالعه  بر اساس جمعیت سوئدی است که ممکن است عادات غذایی و عوامل سبک زندگی متفاوتی نسبت به سایر جمعیت‌ها داشته باشند.

در حالی که مطالعه مشاهده‌ای ما نمی‌تواند علت و معلول را مشخص کند، این یافته‌ها نشان می‌دهند که مصرف بسیار کم قند ممکن است برای سلامتی قلبی عروقی ضروری یا مفید نباشد

  • گروه خبری : اخبار قلب سالم,اخبار قلب,تغذیه,فیلم و انیمیشن,فعالیت بدنی,طب ایرانی,سلامت روان,عوامل محیطی موثر بر سلامت قلب
  • کد خبر : 138584
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید