امروز : 20 اردیبهشت 1404
  • 1399/03/27 - 09:20
  • 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZuCT

بهترین میوه ها برای مبارزه با گرمازدگی

دکتر مجید امتیازی ( متخصص طب سنتی ) اظهارکرد: با آغاز فصل تابستان به لحاظ داشتن مزاج گرم و خشک از نظر فصلی و از طرف دیگر شرایط اقلیمی و آب و هوای گرم و خشک یزد باید تمهیداتی برای پیشگیری از بروز گرمازدگی انجام داد.



دکتر مجید امتیازی ( متخصص طب سنتی ) اظهارکرد: با آغاز فصل تابستان به لحاظ داشتن مزاج گرم و خشک از نظر فصلی و از طرف دیگر شرایط اقلیمی و آب و هوای گرم و خشک یزد باید تمهیداتی برای پیشگیری از بروز گرمازدگی انجام داد.


 


وی با بیان این که فصل گرم سال برای افرادی که ذاتا دارای مزاج گرم و خشک هستند آزار دهنده¬تر است، افزود: بهترین روش برای پیشگیری از گرمازدگی نوشیدن مایعاتی است که میل به سردی و تری دارند.


 


وی با تاکید بر این که در مصرف نوشیدنی ها نباید اسراف و زیاده روی کرد، گفت: اسراف در مصرف نوشیدنی ها موجب آسیب به سایر ارگان های بدن می شود.


 دکتر امتیازی شربت خیار را یکی از نوشیدنی های مفید در تابستان عنوان کرد و گفت: برای تهیه این


 


شربت می توان از چند عدد خیار به همراه مقداری سکنجیبن و گلاب استفاده کرد.


 


این متخصص طب سنتی در ادامه گفت: شربت تخم بالنگو به تنهایی یا با مخلوطی از شکر و سکنجبین و گلاب نیز می تواند مفید باشد.


 


دکتر امتیازی شربت تخم شربتی، شربت تخم خرفه، شربت خاکشیر بهمراه مقداری گلاب و شکر و آب را از دیگر نوشیدنی های مفید دانست.


 


رئیس سلامتکده طب سنتی اردکان گفت: میوه هایی مثل زردآلو، آلوچه، گیلاس، آلبالو، شاه توت، هلو و شفتالو ( با توجه به مزاج افراد) را از دیگر میوه های مفید برای پیشگیری از گرمازدگی عنوان کرد و افزود: افراد دقت داشته باشند در مصرف این دسته خاص از میوه ها زیاده روی نکنند.


 


این متخصص طب سنتی در پایان خاطرنشان کرد: مصرف میوه های همچون گرمک، طالبی، هندوانه، شربت زرشک و ریواس به صورت متعادل و با احتیاط از دیگر مواردی است که می توان جهت پشگیری از گرمازدگی بهره برد.


 


منبع : انجمن علمی طب سنتی ایران


 


  • گروه خبری : طب ایرانی
  • کد خبر : 134492
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ