امروز : 20 اردیبهشت 1404
  • 1402/07/17 - 12:19
  • 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZNzT

اگر می خواهید دچار گرفتگی عروق قلب نشوید مصرف قند و شکر را محدود کنید

وقتی قند و شکر بیش از حد مصرف می‌کنیم، مازاد آن به چربی تبدیل شده و به صورت چربی در اطراف قلب و شکم ذخیره می شود که می تواند برای سلامتی مضر باشد.



مصرف شکر با رسوبات چربی بزرگتر در اطراف قلب و شکم مرتبط است که برای سلامتی خطرناک است. این یافته‌های مطالعه‌ای است که امروز در مجله اروپایی قلب و عروق پیشگیرانه، مجله انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) منتشر شد.



نویسنده این مطالعه عنوان کرده است  «وقتی شکر بیش از حد مصرف می‌کنیم، مازاد آن به چربی تبدیل شده و ذخیره می‌شود. این بافت چربی که در اطراف قلب و شکم قرار دارد مواد شیمیایی را در بدن آزاد می کند که می تواند برای سلامتی مضر باشد. نتایج ما از محدود کردن مصرف شکر افزوده حمایت می کند.



مصرف بیش از حد شکر یک مشکل جهانی است. شش کشوری که بیشترین فروش سرانه نوشیدنی های شیرین را دارند عبارتند از شیلی، مکزیک، آرژانتین، پرو، آمریکا و عربستان سعودی. انتظار می رود تقاضا برای شکر در آسیا، آفریقا و روسیه افزایش یابد.



توصیه می شود که میزان شکر اضافه شده مصرفی در روز را کاهش دهید. او گفت: «به جای نوشیدنی‌های شیرین، آب بخورید و میان‌وعده‌های سالم‌تر را به جای غذاهای غنی از قند افزوده مانند کیک انتخاب کنید. «برچسب‌های مواد غذایی را بخوانید تا میزان شکر اضافه شده در چیزی که می‌خرید را بررسی کنید. به دنبال موادی مانند شربت، گلوکز، فروکتوز، ساکارز و مالتوز باشید. آگاهی بیشتر از قند پنهان به شما کمک می کند تا میزان شکر را کاهش دهید.



منبع : دفتر بهبود تغذیه



  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 134338
کلمات کلیدی
مریم رمضانی صباغ
خبرنگار

مریم رمضانی صباغ