اخبار طب ایرانی

معاون طب سنتی وزارت بهداشت عنوان کرد:

مصرف برخی از گیاهان دارویی برای سلامت افراد مضر است

به گزارش وب دا ؛ دکترمحمود خدادوست در بازدید از سلامتکده طب سنتی و داروخانه گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : در حال حاضر در کشور هفت دانشکده طب سنتی فعال است و در هفده دانشگاه علوم پزشکی کشور رشته طب سنتی تدریس می شود.

وی گفت : در حال حاضر در هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور رشته داروسازی سنتی تدریس می شود.

معاون طب سنتی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه تاسیس 20 سلامتکده طب سنتی در 20 دانشگاه علوم پزشکی کشور با رویکرد حفظ تندرستی و ارتقاء سلامت مردم از جمله برنامه های وزارت بهداشت در حوزه طب سنتی است ، افزود : با راه اندازی رسمی سلامتکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی فسا تعداد این مراکز در کشور به یازده مورد می رسد .

دکتر خدادوست گفت: یکی از مشکلات موجود در عرضه و ارائه خدمات طب سنتی در کشور این است که متاسفانه طب سنتی را مساوی با حجامت می دانند در حالیکه این باور درستی نیست.

دکتر خدادوست بیان کرد: گیاهان دارویی یا داروهای گیاهی ممکن است بدون حساب و کتاب توسط مردم استفاده شود چون آنها فکر می کنند که داروهای گیاهی بی خطر و بی عارضه هستند در حالیکه این باورها غلط است .

وی ادامه داد: بسیاری از داروهای گیاهی ممکن است خطر و عارضه داشته باشند و با بسیاری از داروهای شیمیایی که در طول روز استفاده می شود تداخل و ایجاد مشکل کنند.

معاون طب سنتی وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود نقش عطاری های با تجربه و با سابقه و خوشنام را مهم عنوان کرد و گفت: این عطاری ها پرچم نیمه برافراشته طب سنتی را بالا نگه داشته اند.

وی به مردم توصیه کرد که :  در مراجعه به عطاری ها ، از درخواست داروهای ترکیبی خودداری کنند چون این داروها، ترکیبشان مشخص نیست و ممکن است ایجاد عارضه کنند.

منبع : پایگاه جامع آموزش و فرهنگ سازی سلامت وزارت بهداشت

ساعت : 11:40 -  روز  : پنج شنبه  - 3 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 34 / تعداد نمايش :64