RSS اخبار طب ایرانی
صفحه جاري : 1  -  2  -  3  -  4  -  5  -  6  -  7   صفحه 1 از 7   تعداد اخبار اين گروه خبري: 66

گوشت شترمرغ ؛ خواص و نبایدها
گوشت شترمرغ از دیدگاه طب سنتی، دارای مزاج گرم و خشک است،سرکه و روغن، به عنوان مصلح‌های این گوشت شناخته می‌شوند.

1400 / 05 / 09 -12:54


دمنوش غوره ؛ کاهنده فشار خون
غوره طبیعتی سرد و خشک دارد و اضافه کردن غوره تازه به غذای فردی که مبتلا به فشار خون بالا است، بسیار توصیه شده است، به خصوص اگر فشار بالا همراه قرمزی چهره و سردرد است غوره انتخابی درست است.

1400 / 05 / 09 -12:47


تغذیه سالم در روزهای تابستان

1400 / 04 / 12 -12:48


آیا مزاج افراد در شدت بیماری کرونا نقش دارد؟
یک متخصص طب سنتی به بیان توضیحاتی در خصوص نقش مزاج و طبع افراد در ابتلا به کرونا و شدت و ضعف این بیماری پرداخت.

1400 / 03 / 08 -12:23


تقویت ریه در فصل بهار با خوردن توت سفید
دکتر مهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی درباره خواص توت از دیدگاه طب سنتی اظهارداشت: توت سفید شیرین و دارای مزاج گرم و تر است و نوع سیاه یا قرمز آن که معمولا ترش بوده و شاتوت نیز نامیده می‌شود که مزاج این نوع توت سرد و خشک است.

1400 / 03 / 08 -12:16


توصیه‌های طب سنتی برای سرما نخوردن
دکتر ناصر رضایی پور، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما توصیه‌هایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سرما نخوردن داشته است که بخش‌های مهم آن در ادامه می‌آید.

1399 / 09 / 11 -14:10


توصیه های طب سنتی برای دوران بارداری

1399 / 08 / 06 -11:15


آلرژی پاییزی از چه زمانی آغاز می شود ؟
دکتر الهام اختری در خصوص باید‌ها و نباید‌های فصل پاییز گفت: از نیمه‌های شهریور به بعد و گاهی هم از اول شهریور باد‌های پاییزی شروع می‌شوند، تغییر دما و تغییر فصل خودش را نشان می‌دهد.

1399 / 07 / 21 -11:39


برای داشتن خوابی راحت این سبزی را بخورید!

1399 / 06 / 26 -13:36


درمان سرفه با دمنوش‌های گیاهی

1399 / 06 / 26 -13:25

 

مسابقه عکس قلب سالم



مسابقه اینترنتی قلب سالم


آموزش تصویری احیای قلب

با نحوه و چگونگی احیای قلبی آشنا شوید

 

آموزش پیشگیری سلامت قلب

درباره سلامت قلب بیشتر بیاموزیم

اندازهگیری استرس

آیا می توان استرس را اندازه گیری کرد !

 

  

بهینه سازی وب سایت - طراحی پرتال ورود