هرم غذایی |
 |
انواع گروههای غذایی و سهم مورد نیاز روزانه هر گروه |
1395 / 03 / 24 -12:59
|
|
|
|
|
نکاتی در مورد نمک/ لزوم مصرف نمک تصفیه شده یددار |
 |
نمک خوراکی حاصل ترکیب دو عنصر سدیم و کلر و اثرات نمک بر فشار خون به علت وجود عنصر سدیم (ماده موثر بر نمک) در این ترکیب است. در افرادی که سطح سدیم خون بالا و سطح پتاسیم خون پایینی دارند، خطر افزایش فشار خون که خود مسبب بیماری های قلبی و سکته است، افزایش می یابد. |
1398 / 03 / 08 -13:9
|
|
|
|
|
|
|