آموزش

تاثیر انگور در کاهش خطر بیماری های قلبی

با این که گام های مؤثری در درمان بیماری های قلبی عروقی برداشته شده است ولی این بیماری ها همچنان بالاترین رقم آماری علت مرگ و میر را تشکیل می دهند.

محققان علوم تغذیه می گویند که مصرف انگور می تواند سبب تأثیر بر جدار داخلی عروق شده و کاهش خطر بروز بیماری های قلبی- عروقی را به همراه داشته باشد.

محققان مؤسسه تحقیقات کودکان کلمب آمریکا با بررسی تأثیر انگور که در قالب آب انگور بدون الکل تهیه شده بود بر بدن انسان دریافتند که این میوه می تواند تأثیر مثبتی بر بافت اندوتلیوم یا جدار داخلی عروق داشته باشد. این گزارش می افزاید: در شرایطی که جدار داخلی عروق دچار مشکل شوند و یا به سبب تجمع چربی بر قطر آنان اضافه شود، فرد، در معرض خطر بروز بیماری هایی نظیر سکته های مغزی و نیز مشکلات قلبی قرار می گیرد. البته انگور مورد مطالعه از نوع انگور قرمز بوده است که اثر آن به دلیل ترکیبات فیتوکیمیکال موجود در آن می باشد و این اثرات در رابطه با انگور سبز خیلی بارز نیست.

دکتر محسن تقی زاده

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساعت : 10:37 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :937

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران:


 

مسابقه عکس قلب سالم



مسابقه اینترنتی قلب سالم


آموزش تصویری احیای قلب

با نحوه و چگونگی احیای قلبی آشنا شوید

 

آموزش پیشگیری سلامت قلب

درباره سلامت قلب بیشتر بیاموزیم

اندازهگیری استرس

آیا می توان استرس را اندازه گیری کرد !

 

  

بهینه سازی وب سایت - طراحی پرتال ورود