یک فوق تخصص جراحی قلب عنوان کرد:

ایجاد عوارض قلبی ، سیروز کبدی و مرگ با مصرف الکل

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا)؛ دکتر سید محمود نورایی فوق تخصص جراحی قلب مرکز آموزشی درمانی حضرت فاطمه زهرا (س) ساری گفت : الکل باعث از بین رفتن عضله قلب می‌شود و این موضوع در دنیا با تحقیقات و مقالات مختلف به اثبات رسیده است.

وی افزود : مصرف الکل به بهانه تامین آنتی‌ اکسیدان موجود در آن کاری اشتباه است و می‌توان آنتی‌اکسیدان موردنیاز بدن را از میوه‌ها و آب‌میوه‌های موجود برطرف کرد.

این عضو هیات علمی به حرام بودن مشروبات الکلی از نگاه شرعی تاکید کرد و افزود: مصرف الکل به مقدار کم هم موجب بیماری‌های قلبی می‌شود و این مطلب از نگاه علمی در مقالات و تحقیقات بسیاری وجود دارد .

وی یکی دیگر از مضرات مصرف الکل را تشدید بیماری قلبی عنوان کرد و گفت: بر اساس تحقیقات انجام‌شده الکل باعث تشدید بیماری‌های قلبی می شود.

دکتر نورایی ادامه داد: مصرف الکل به عضلات قلبی آسیب می‌رساند و موجب بیماری کاردیومیوپاتی می‌شود که در این صورت توان عضلات قلبی پایین می‌آید و باعث کاهش قدرت انقباض عضله قلبی بیمار می‌گردد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: این‌گونه بیماران که عضلات قلبی آنان ضعیف می‌شود به چهار گروه تقسیم می‌گردند که در گروه اول ، بیماران می‌توانند فعالیت‌های فیزیکی به‌صورت معمول ولی با مشورت پزشک انجام دهند.

این جراح  قلب و عروق ادامه داد: در گروه دوم ، بیماران با فعالیت‌هایی که به انرژی زیاد نیاز دارد تنگی نفس پیدا می‌کنند و در گروه سوم افراد با تحرک بدنی معمولی دچار تنگی نفس می‌شوند و در گروه چهارم با کمترین تحرکی موجب تنگی نفس شده و کمترین تحرک باعث تنگی نفس در آن‌ها می‌شود.

دکتر نورایی عوارض الکل را بسیار زیاد عنوان کرد و گفت: مصرف الکل علاوه بر ایجاد عوارض قلبی موجب سیروز کبدی و نهایتاً مرگ بیمار هم می‌شود.

منبع : پایگاه جامع آموزش و فرهنگ سازی سلامت وزارت بهداشت

ساعت : 8:51 -  روز  : چهار شنبه  - 23 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :154