متخصص قلب:

تپش‌ قلب بالا باید مورد بررسی قرار گیرد

بر اساس گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی دکتر مصطفی بهره‌مند، متخصص قلب وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان مطلب فوق گفت: علل تپش‌های غیرمعمول قلب از نظر تشخیصی متفاوت است و عوامل و بیماری‌های مختلفی می‌توانند بر روی تپش و ضربان قلب تاثیرگذار بوده و آن را تغییر دهند.

وی اضطراب، کم‌خونی، بیماری‌های غده تیروئید و بیماری‌های قلبی را از جمله عوامل تاثیرگذار بر تپش‌های غیرمعمول قلب دانست.

این متخصص قلب و عروق با بیان اینکه افزایش تپش قلب می‌تواند یک عامل ساده یا یک عامل بیماری داشته باشد، اظهار کرد: افزایش تپش قلب حسی است که از طرف بیمار ارائه می‌شود که یا می‌تواند علامت یک مشکل ساده باشد یا از وجود یک بیماری خطرناک خبر دهد.

دکتر بهره‌مند تصریح کرد: در همین راستا توصیه می‌شود همه افرادی که احساس تپش غیرطبیعی دارند در اولین فرصت به پزشک مراجعه کرده و نوار قلب بگیرند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تعداد تپش‌های قلب در سنین مختلف متفاوت است، اظهار کرد: این تعداد در بزرگسالان بین 60 تا 100 عدد در دقیقه متغیر است و در افراد کم سن و سال به تناسب سن متغیر است.

وی تصریح کرد: این امکان وجود دارد که تعداد تپش‌های قلب فردی 60 تپش در دقیقه بوده و فرد دیگر 100 تپش در دقیقه باشد و هر دوی این افراد سالم بوده و مشکلی نداشته باشند، اما خارج شدن تپش‌های قلب از این محدوده در افراد بزرگسال باید مورد بررسی قرار گیرد.

منبع : پایگاه جامع آموزش و فرهنگ سازی سلامت وزارت بهداشت

ساعت : 11:57 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :135