آموزش

ویتامین سی و ارتباط آن با کاهش خطر بیماری های قلبی-عروقی و مرگ زودرس

نتایج تحقیقات جدید در دانشگاه کپنهاگن دانمارک نشان می دهد تجمع ویتامین سی در خون که از خوردن میوه ها و سبزیجات حاصل می شود ارتباط نزدیکی با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی و همچنین مرگ زودرس د ارد.
این مقاله که در ژورنال علمی معروف American Journal of Clinical Nutrition چاپ شده است بر پایه تحقیقات انجام شده درCopenhagen General Population Study انجام گرفته است.
در این مطالعه، محققان به اطلاعاتی دسترسی داشته اند راجع به 100 هزار شهروند دانمارکی و میزان مصرف میوه و سبزیجان آن ها و همچنین DNA شان. این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین مقدار میوه و سبزیجات را مصرف می کنند، به میزان 15 درصد کمتر در خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی هستند و 20 درصد نیز کمتر در معرض مرگ زودرس قرار می گیرند (در مقایسه با آن دسته از افرادی که مصرف میوه و سبزیجاتشان پایین است). این اثر مثبت میوه و سبزیجات به سبب وجود ویتامین سی در آن هاست.
ویتامین سی دریافتی از غذاها در مقایسه با ویتامین دریافتی از مکمل های غذایی
یکی از مهمترین اثرات ویتامین سی این است که به بدن کمک می کند در ساخت بافت های همبند (connective tissues) که کارشان متصل کردن و به هم بافتن بافت ها و ارگان های مختلف در بدن است. ویتامین سی همچنین آنتی اکسیدانی قوی است که از سلول ها و مولکول های بیولوژیک بدن درمقابل آسیب های بالقوه محافظت می کند. این آسیب ها خود مسبب بیماری های زیادی هستند از قبیل بیماری های قلبی-عروقی. بدن انسان به خودی خود قادر به تولید ویتامین سی نیست و این بدان معنا است که این ویتامین را باید از رژیم غذایی خود و آنچه می خوریم به دست آوریم.
این موضوع بر ما روشن است که مصرف میوه ها و سبزیجات باعث سلامتی انسان می شود؛ و اکنون مطالعه ما دقیقا به این موضوع پرداخته که چرا و چگونه آن ها چنین اثری روی بدن ما دارند. مصرف میوه و سبزیجات فراوان راهی طبیعی است برای بالا بردن میزان ویتامین سی در خون که در دراز مدت، باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی-عروقی و همچنین مرگ زودرس می شود. ویتامین سی را با خوردن مکمّل های غذایی نیز می توانید کسب کنید ولی بهتر آن است که این ویتامین را در رژیم غذایی طبیعی و سالم خود بگنجانید. این امر به شما کمک می کند تا در درازمدت، سبک زندگی سالم تری را نیز تجربه کنید.
نویسندگان این مقاله در حال حاضر به تحقیقات خود ادامه می دهند تا دریابند چه عامل دیگری به همراه ویتامین سی بر بیماری های قلبی-عروقی و مرگ زودرس تاثیر دارد.

 

 

ساعت : 13:6 -  روز  : چهار شنبه  - 17 /  9 / 1395 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :121

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران:


 

مسابقه عکس قلب سالم



مسابقه اینترنتی قلب سالم


آموزش تصویری احیای قلب

با نحوه و چگونگی احیای قلبی آشنا شوید

 

آموزش پیشگیری سلامت قلب

درباره سلامت قلب بیشتر بیاموزیم

اندازهگیری استرس

آیا می توان استرس را اندازه گیری کرد !

از ما بپرسید قلب سالم

سوال از شما، پاسخ از ما

  

بهینه سازی وب سایت - طراحی پرتال ورود