آموزش

تاثیر لبو در کاهش چربی خون

چغندر( لبو ) سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و به ویژه فلاوونوئید می‌باشد. این آنتی‌اکسیدان‌ها بدن را در مقابل رادیکال‌های آزاد که باعث ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و .... می‌شوند، محافظت می کند.

لبو سرشار از فیبرهای نامحلول است که در روده ها جذب نمی‌شوند. به همین دلیل سرعت جذب قندها را کاهش می دهد.  

لبو به دلیل داشتن فیبر زیاد ، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی می شود.

نکنه:  دیابتی‌ها در خصوص مصرف  چغندر پخته احتیاط کنند.

ساعت : 12:56 -  روز  : شنبه  - 18 /  8 / 1392 /  شماره خبر : 31 / تعداد نمايش :1676

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران:


 

مسابقه عکس قلب سالم



مسابقه اینترنتی قلب سالم


آموزش تصویری احیای قلب

با نحوه و چگونگی احیای قلبی آشنا شوید

 

آموزش پیشگیری سلامت قلب

درباره سلامت قلب بیشتر بیاموزیم

اندازهگیری استرس

آیا می توان استرس را اندازه گیری کرد !

 

  

بهینه سازی وب سایت - طراحی پرتال ورود