اخبار قلب

متخصص تغذیه و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:

مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف جوانه گندم احتیاط کنند

به گزارش وبدا، دکتر امید توپچیان با تاکید بر این مطلب گفت: افزایش فشارخون یا هایپرتانسیون خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی شامل بیماری های عروق کرونر ، نارسایی احتقانی قلب، سکته های مغزی ایسکمیک و هموراژیک و بیماری های عروق محیطی را افزایش می دهد.
 
وی تصریح کرد: سردردهای مکرر، اختلال بینایی، تنگی نفس، خونریزی بینی، درد قفسه سینه، سرگیجه ، ضعف حافظه و  اختلالات گوارشی از علایم و نشانه های فشارخون بالا است که باید جدی گرفته شود.
 
وی نسبت به مصرف زیاد  نمک در مبتلایان به فشارخون هشدار داد و تاکید کرد: غذای این بیماران باید با حداقل نمک پخت شود .
 
وی اضافه کرد: مصرف غذاهای دودی ، بوداده ، کنسروی ، آماده ، سوسیس و کالباس ، انواع شوری ها و ترشی ها باید برای مبتلایان به فشارخون محدود شود.
 
وی با اشاره به اهمیت مصرف غلات، سبزیجات و میوه های تازه در مبتلایان به فشارخون بالا ، اظهار داشت: مصرف غلات روزانه حدود 6 تا 8 واحد نظیر نان سبوس دار، برنج قهوه ای، نان جو و... به مبتلایان به این بیماری توصیه می شود.
 
وی خاطرنشان کرد: روزانه حدود 4 تا 5 واحد میوه و سبزی های تازه برای مبتلایان به فشارخون بالا مفید و موثر است.
 
منبع : پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
 

ساعت : 8:52 -  روز  : یکشنبه  - 22 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :221

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران:


 

مسابقه عکس قلب سالم



مسابقه اینترنتی قلب سالم


آموزش تصویری احیای قلب

با نحوه و چگونگی احیای قلبی آشنا شوید

 

آموزش پیشگیری سلامت قلب

درباره سلامت قلب بیشتر بیاموزیم

اندازهگیری استرس

آیا می توان استرس را اندازه گیری کرد !

 

  

بهینه سازی وب سایت - طراحی پرتال ورود