اخبار قلب

انجام غربالگری فشارخون 245 نمازگزار نماز جمعه شهرستان کاشان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از انجام غربالگری فشارخون 245 نمازگزار نماز جمعه شهرستان کاشان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی با اشاره به انجام این غربالگری در حاشیه مراسم پرفیض نماز جمعه اظهار داشت: از این تعداد، 38 بیمار با فشارخون بالا شناسایی و جهت مراقبت و درمان به مراکز بهداشتی درمانی ارجاع شدند.

وی، با اشاره به انجام این غربالگری با مشارکت 16 نفر از دانشجویان پزشکی و کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه گفت: قد و وزن این نمازگزاران همچنین اندازه گیری شد.

شایان ذکر است طرح غربالگری فشارخون همزمان با شروع هفته سلامت از تاریخ 18/1/92 در پایگاه ها و مراکز بهداشتی درمانی شهرستان با همکاری دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آغاز شد و هم اکنون در حال اجرا می باشد.

ساعت : 16:29 -  روز  : دو شنبه  - 26 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :985