اخبار قلب

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

از هر ۱۰ ایرانی بالای ۱۸ سال ۹ نفر کم تحرکی دارد

دکتر علیرضا رئیسی معاون در نشست ستاد عالی فعالیت‌های ورزش دانش‌آموزی در سال تحصیلی ۹۶-۹۷، اعلام کرد: از هر دو نفر ایرانی بالای ۱۸ سال یک نفر چاق و از هر ۱۰ نفر یک نفر فشار خون دارد.

وی ادامه داد : از هر ۱۰ نفر ایرانی بالای ۱۸ سال یک نفر قند خون بالا دارد و بیشترین آن مربوط به دیابت نوع دو است که با کم‌تحرکی مرتبط است.

دکتر رییسی بیان کرد: از هر ۱۰ ایرانی بالای ۱۸ سال ۹ نفر کم تحرکی دارد, یک نفر سیگار می‌کشد و از هر ۱۰۰ نفر دو نفر الکل مصرف می‌کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت و درمان تصریح کرد: نخستین عامل مرگ‌ومیر ایرانیان بیماری های قلبی و عروقی است؛ بر همین اساس با همراهی وزارت آموزش و پرورش طرح مدارس مروج سلامت را در ۱۸ هزار مدرسه اجرا کردیم که یکی از آیتم‌های آن تحرک فیزیکی است.

وی همچنین افزود: در بررسی تعدادی از مدارس توسط ۵۴ دانشگاه علوم پزشکی مشخص شد شیوع چاقی در دانش‌آموزان مدارس شهری دو برابر مدارس روستایی است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ۲۱ درصد دانش‌آموزان پسر و ۲۰ درصد دانش ‌آموزان دختر چاقی شکمی دارند همچنین ۱۳.۷ درصد آنها حداقل ۳۰ دقیقه در روز فعالیت فیزیکی دارند و ۷.۴ درصد هیچ فعالیتی ندارند.

وی در آخر افزود: از هر ۱۰ دانش آموز یک نفر به عنوان سفیر سلامت انتخاب شده که مروج سلامت بین همکلاسی‌ها و خانواده‌هاست همچنین در برنامه مشترک دیگر با وزارت آموزش و پرورش طرح ارتقای فعالیت فیزیکی دانش‌آموزان را اجرا می‌کنیم.

ساعت : 8:50 -  روز  : چهار شنبه  - 22 /  6 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :46