اخبار قلب

افراد در معرض خطر بیماری های قلبی فندق بخورند

 

فوق تخصص جراحی قلب و عروق و عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مصرف فندق خطر بیماری های قلبی عروقی را در افراد چاق کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمدصادق پورعباسی افزود: مصرف منظم یک عدد فندق در روز، منجر به افزایش سروتونین، کاهش فشار خون، قندخون به ویژه در افراد چاق در نتیجه کاهش بیماری های قلبی عروقی می شود.

وی تصریح کرد: سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز، کاهش حس گرسنگی، افزایش نشاط و خوشحالی و در نتیجه افزایش سلامت قلب افراد می شود.

به گفته وی، دانشمندان موفق به کشف ارتباط بین مصرف فندق و افزایش سروتونین بدن در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک شدند.

وی ضمن بیان این مطلب که بیماران مبتلا به سندروم متابولیک در معرض خطر بیماری قلبی هستند، گفت: سندروم متابولیک در افراد چاق به ویژه آنهایی که دارای شکم چاق و پرچرب، فشار خون و قند خون بالا هستند، دیده می شود.

دکتر پورعباسی با اشاره به افزایش خطر ابتلاء به دیابت تیپ 2 در بیماران مبتلا به سندروم متابولیک به آنها توصیه کرد: رژیم غذایی خود را به سمت جلوگیری از افزایش وزن و مصرف منظم فندق تغییر دهند.

ساعت : 14:28 -  روز  : چهار شنبه  - 8 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1114

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران:


 

مسابقه عکس قلب سالم



مسابقه اینترنتی قلب سالم


آموزش تصویری احیای قلب

با نحوه و چگونگی احیای قلبی آشنا شوید

 

آموزش پیشگیری سلامت قلب

درباره سلامت قلب بیشتر بیاموزیم

اندازهگیری استرس

آیا می توان استرس را اندازه گیری کرد !

 

  

بهینه سازی وب سایت - طراحی پرتال ورود