اخبار قلب

وزیر بهداشت:

شایع ترین علت مرگ در دنیا سکته قلبی است/ هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک نفر در کشور سکته می کند

دکتر سید حسن هاشمی در نخستین جشنواره تقدیر از مجریان برتر درمان سکته های قلبی و مغزی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای طرح تحول سلامت، گفت: برای خود بنده دو برنامه ۷۲۴ و ۲۴۷ برای درمان سکته های قلبی و مغزی بسیار لذت بخش و شیرین بوده است چرا که شما با این برنامه ها مرده را زنده می کنید.

وزیر بهداشت با اشاره به این که نیمی از مردم ما در اثر سکته های قلبی و مغزی دچار مرگ و معلولیت می شوند، گفت: سکته های مغزی می تواند موجب معلولیت شود و برای خانواده و جامعه هزینه بر باشد .

به گفته دکتر هاشمی، آمارها نشان می دهد که هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک نفر در کشور دچار سکته می شود.

دکتر هاشمی بر لزوم خود مراقبتی تاکید کرد و گفت: در کنار تمام این طرح ها در ابتدا مردم باید خودشان مراقب سلامتشان باشند تا دچار فشار خون، دیابت و بیماری ها ی غیر واگیر دیگر نشوند.

وی افزود: در کنار کاهش و یا عدم مصرف نمک، روغن و شکر ، یکی از کم هزینه ترین راه ها برای مراقبت از بدن پیاده روی و تحرک بدنی است.

وی در ادامه با بیان این که حداقل ۷۰ درصد موارد سکته های مغزی به دلیل معلولیت نمی توانند به کار و زندگی قبلی خود بازگردند، گفت: تمام این مسائل به نوعی خسارت به خانواده و جامعه محسوب می شود و حداقل ۱۰ تا ۱۵ سال هزینه های سنگینی به خانواده، سیستم سلامت و بیمه ها تحمیل می کنند.

ساعت : 9:47 -  روز  : یکشنبه  - 15 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :64